Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΓΥΘΕΙΟ






Διακοπες στο Γυθειο πρωτη φορα ! Κοντα στο αγριο τοπο της Μανης απλωνεται το Γυθειο. Μια ομορφη πολη που εξαιτιας της ανευθυνοτητας των τοπικων αρχων εχει χαρακτηρισθει ως η πιο βρωμικη πολη στην Ελλαδα!!!Ευτυχως που εμενα σε εναν πυργο ψηλα στο βουνο και δεν ημουν αναγκασμενη να αντικριζω καθε φορα τους τονους σκουπιδιων που στιβαζονταν επιδεικτικα σε καθε γωνια της πολης !!
Ειναι κριμα για μια τοσο ομορφη περιοχη να βιαζεται καθημερινα απο τον καθενα και κανεις να μην κανει τιποτα για μπορει οι απο πανω να ειναι αδιαφοροι αλλα δεν ειδα ουτε ιχνος ιδιωτικης πρωτοβουλιας!!Αν καποιος λοιπον επισκεφτει το Γυθειο θα του προτεινα να περασει οσο το δυνατο περισσοτερο χρονο στις γυρω περιοχες και κυριως ΝΑ ΜΗΝ παραλειψει να περασει απτην Μονεμβασια . Ενας τοπος πραγματικα αξιομνημονευτος!!
Οσο αφορα τις παραλιες που υπαρχουν κοντα στο Γυθειο , οπως το Μαυροβουνι και το Βαθυ πραγματικα θα τις χαρακτηριζα ως δυο απτις καλυτερες παραλιες στην Ελλαδα! Καθαρα νερα , αμουδιες σε συνδιασμο με ψιλο βοτσαλακι και ΗΡΕΜΙΑ ! Ακομα και στην πιο πολυσυχναστη παραλια μπορουσες ανετα να απολαυσεις τη θαλασσα και να χαθεις στην ομορφια του αγριου τοπιου που συνδιαζει βουνο με θαλασσα! Ελπιζω λοιπον οταν ξαναπαω στο Γυθειο να μην ξανααντικρισω τους τονους σκουπιδιων για να απολαυσω περισσοτερο τις ομορφιες του τοπου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου